lördag 5 september 2009

Handikapp SM

Inatt var Elsa omöjlig, hon vaknade nån gång mellan halv två två och somnade inte om förrän tjugo i fyra. Halv sju gick klockradion igång och då var Elsa redan vaken. Strax därefter kom Jonna intassande: Mamma, Elsa har bajsat! Jag kände det utan att lukta på hennes rumpa. Hon hade rätt... medan jag bytte blöja på Elsa ringde mormor och meddelade att vi skulle vara på Slottskogsvallen kl 08,30 inte nio som det var sagt tidigare. Panik... men innan åtta mötte vi upp mormor, morfar, Daniel, Ida, Klara, Lasse, Fiona, Håkan, Charlotte, Inger, Tore, Sanna och Sannas pojkvän för att i karavan köra in till Slottskogsvallen.
Väl där var invigningen av Handikapp SM trettio minuter försenat pga tekniska problem... Medan vi inväntade att Bolla skulle springa 100 meter åt vi våra medhavda frallor och drack kaffe/cola. Trots regnet var det riktigt mysigt, men det var ju lätt för oss att säga som satt under läktaren! Bolla kom med en hårsmån tvåa i sitt heat (det var 4 heat) men det räckte tyvärr inte till medaljplats. Därefter gick vi till den bortre läktaren, lite lugnare, för att äta vår lunch. I samma veva åkte Daniel iväg med Jonna och Ida till Sandras 4-årskallas. När vi hade avnjutit vår delikata lunch avvek resten av familjen Sundin medan de andra stannade kvar för att ta en promenad i Slottskogen.
När vi kom hem gick vi och la oss alla tre, efter en halvtimme kom pappa upp tackvare att Nora kom och ringde på dörren. Tur var väl det med tanke på att Carl, gammal jobbarkompis till pappa, skulle komma på middag. Strax därefter kom Jonna hem. Efter att ha bytt om sprang hon över till Natalie och kom inte hem förrän kvart över sju, då det var dags för middag.
Här kommer vår dag i bilder, baklänges!
Grillade fläskkotlätter efter en lång rolig dag
Lunch på Slottskogsvallen
Bolla efter att hon precis kom kom två i sitt heat
Bolla springer 100 meter i handikapps SM
Behöver jag skriva nått?!?!
Visste ni att Jonna och Ida älskar chips??
Mormor/farmor och kusin Klara
Sannas pojkvän, morfar, Jonna,Ida och Sanna
Morfar och Jonna
Söt. sötare, sötast, Elsa
Snart klättrar hon upp...
//Mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar