lördag 11 juli 2009

Besök av Farfar och Elisabet

På torsdagen så där vi sextiden dök de upp... Farfar och Elisabet alltså! Jonna var högt och lågt för att få all uppmärksamhet. Speciellt när Elsa var i närheten.
På fredagen tog vi det ganska lugnt, mamma vart tvungen att jobba lite... Farfar fick mata Elsa.Efter lunch åkte vi till Lambertsson och visade upp pappas jobb och därifrån vidare till Kållered för att shoppa. Mamma och pappa fick dynor till utemöblerna och Jonna fick ett armbandsur med katter på samt lite annat smått och gått.

Därefter bar det av hemmåt för lite lek i trädgården. Något senare var det dax att avnjuta pappas berömda grillade "köttbollar". Mycket uppskattade (som vanligt)! Och när vi hade ätit såg Elisabet till så att Elsa fick sin första flaska välling!
Sen avlöpte kvällen ganska lungt med tanke på att Hälsingeborna skulle åka hem på lördagsmorgonen.Farfar och Elisabet gick upp ganska tidigt och packade ihop sig och sen till frukost kom vi andra upp. Jonna fick ett frispel för att mamma hällde upp hennes tigeryoughurt, det skulle hon ju göra själv... men sen efter mycket gråt och skrik visade det sig att det hela handlade om att hon inte ville att farfar och Elisabet skull åka hem... När de hade gett sig av, något efter nio, mutade vi Jonna med glass. Då såg Elsa så längtansfullt på mammas glass att mamma inte kunde motstå...Sen efter det har vi inte gjort många knop. Jonna gick ut nån gång under eftermiddagen och lekte med granntösen Ella och kom inte in (förutom för att äta) förrän kl 19:00. Efter det var Jonna inte svår nattad.
//Mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar