fredag 1 april 2011

Jonna 6 år

Elsa busar med pappa dagarna innan Jonnas stora dag. Elsa tycker ju om att gosa med sina tår och är inte ens medveten om att hon stoppar in dem i örat på pappa. Bikini?!? Vaddå... är det inte en mössa??

När vi våtsög köksgolvet inför Jonnas födelsedag åkte alla stolar in i vardagsrummet och när vi var klara hittade vi töserna i Jonnas stol framför TV:n ;-) 31 mars 2011 kl 05:45 Jonnas 6-årsdag började tidigt... syns det att vi väckte henne?!? Av mamma och pappa fick hon Barbies nya film, en liten hund som man kammar och Mimmi-kläder.
Elsa var lite trött idag så hon gick och la sig igen och ville inte gå till dagis... hon har tyvärr haft ont i magen nu igen :-(
När vi kom hem från dagis hade pappa varit på posten och hämtat ut ett JÄTTE-paket från farmor och Olle. TACK farmor för alla fina paket!!
Så här glad blir man när kusinerna kommer med paket!
Nattlinne och en jättegosig fleeströja var det i dem!
Båda kusinerna tyckte Jonnas "speldosa" från farmor var jättefin!
Här ser vi födelsedagsbarnet i sin nya klänning från farmor bakom sin prinsesstårta!
Här hurrar Ida för Jonna.
Jonna var supernöjd med sin födelsedag och tackar för alla fina födelsedagspresenter.

Av mormor och morfar fick hon "pyssel" och silverbestick. Så fort hon hade öppnat paketet där "Hello Kitty sypapprena" låg var det det ända hon tjöta om att hon ville sy... men det fick vänta till idag. Nu har hon äntligen fått sy och är mycket nöjd!

//Mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar