tisdag 10 november 2009

I måndags blev det ingen "Getruds" eftersom Elsa fortfarande hade feber... Kusinerna kom dock förbi efter de hade varit där. Här är Jonna inne på Bolibompaweben och tittar på "mini mello", vilket är hett just nu!
På kvällen skulle jag hem till en gammal myOffice jobbarkompis, så morfar kom förbi och busade med barnen och nattade Jonna.
Idag kändes det som om Elsa trots allt var lite bättre, men jag fick en tid på Barnmottagningen så jag tog den. Better safe then sorry. Eftersom det regnade och var allmänt ursligt väder kom pappa hem från jobbet och körde oss för att sen åka tillbaks, men så blev inte fallet.
När öronen och halsen såg bra ut tog vi ett CRP och ett kisseprov. När det visade sig att sänkan var 118 blev det lungröntgen som även den såg bra ut. "Kissestickan" var klar, men de skickade även iväg ett prov för odling som vi får svar på imorgon. Och om två till tre dagar får vi reda på om det är svininfluensan. Men som det ser ut idag vet vi inte vad det är men vår lilla tös, men vi kommer behandla det med Spectramox...
//Mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar