lördag 17 december 2011

Julbord på Storgatan 1

Den 30:e november var jag och Pehr på Storgatan 1:s julbord med min chef Peter och hans fru Anna, då saknade jag leverkorv och framförde därför en önskan om att det skulle finnas leverkorv på julbordet den 16: december när vi skulle dit med familjen....och kocken levererade ;-)
 Vi var inte riktigt överens om det var 7:de eller 9:de året i rad som vi åt julbord tillsammans på Storgatan 1, men en sak var vi iallafall överens om och det var att det ALLTID är lika gott och trevligt oavsett hur många år det nu är vi har gått dit.
 Efterrättsbordet, eller lite till varje tallrik som Daniel gjorde ;-)
 Korv, paté och skinka mm.
 Sill, lax och sånt.
 Också det varma, eller som ni ser en massa kastruller.
 Syskonen snapps och mat.
 Kungsbacka lucia tittade förbi och förärade oss med sin skönsång.
 Även tomten tittade förbi.
 Världens bästa mamma Birgitta.
 Daniel och världens bästa pappa Roland.
TUSEN TACK för en underbar kväll!!
 Karin J-L och Beatrice var snälla nog att passa våra små godingar medan vi förlustade oss i julmat. Så här pigg blir man när man har suttit uppe och målat med Beatrice medan Karin nattade Elsa.
 Och så här "förstörd" ser man ut när man har varit på julbord två dagar i rad. Tjolöholms slott med Auto Consept (Karin J-Ls arbetsplats hade betalt 19 platser och blev bara 18, så jag fick följa med som "utfyllnad") på torsdagen och Storgatan 1 på fredagen.
 Elsa står och jamar som en katt när Jonna fotar henne...
 ...och Jonna gör mest ingenting när Elsa fotar henne.
Sen ringde Peter G och undrade om Jonna ville komma ut till Vallda och leka med Sandra och det fanns det inga tvivel om så det var bara att köra ut henne.
//Mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar