söndag 27 februari 2011

Vår tillfälliga säng efter branden i vårt kök natten till förra lördagen.
Lördag morgonen var rätt rörig... satt i telefon mestadels av förmiddagen. Vid tolv beställde vi pizza, men Elsa sov gott när den kom...
När Elsa hade vaknat och de hade varit här och konstaterat att vi behövde sanera... "flyttade" vi hem till mormor och morfar.
Så äntligen i fredags fick vi besked om att vi kunde flytta hem igen. Men eftersom mormor och morfar hade åkt ner till sommarstugan tog vi det lugnt och flyttade inte hem förrän lördag förmiddag, lagom för att hinna ge barnen mat och rusa iväg till Jonnas dans kl 12:00. Sen blev det inte så mycket mer gjort den dagen (om man bortser från 3 maskiner tvätt)... och söndagen avlöpte tyvärr i samma tecken.
På morgonen kom morbror Daniel förbi och dumpade Klara innan han stack iväg med Ida till simskolan.
Det tog inte många minuter innan det vimlade av "prinsessor" hos oss.
Visst är de söta!
Karin J-L kom förbi i går kväll och lämnade "förslag" till klädsel till festen som mamma och pappa skall på nästa helg med verkstadstema alá Roy och Roger...
Men byxorna var något stora eller det kanske var en underdrift...
När Ida hade simmat klart kom de tillbaks till oss och stannade till lunch. När de skull gå hem ville Elsa också följa med, men morbror Daniel ville inte ha henne "med". Så vi gick ut och hämtade tidningen till pappa istället.
Sen var det bara att kasta barnen i badet så Elsa kunde sova middag och Jonna skulle vara hos dagiskompisen Thea kl 14:00 på kalas.
//Mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar