söndag 12 september 2010

När jag hämtade Elsa i måndags sa fröknarna att hon var bra snorig och att hon hade fått sitta i en av fröknarna knä för att kunna sova... senare på kvällen kom febern och försvan inte förrän på lördagen.

Jonna älskar som sagt att spegla sig och här sitter hon och äter smörgås framför spegeln och då skulle självklart lillasyster också vara med...
Nu är Jonnas dans igång igen, fast kl 12,00-12,45 denna terminen. Medans Jonna dansade smet jag iväg och började hjälpa Karin dekorera smörgåstårtor till firandet av Niclas konfirmation... för att sen hämta Jonna, köra hem henne och sen tillbaks och tillsammans med Beatrice göra klart allt på Skansen och sen hem och byta om för att åka tillbaks med hela familjen..
Här ser vi den glade konfirmanden...
...och hans mor Karin med pojkvännen Ralf.
Som vanligt när kusinerna träffas försökte vi få till ett bra kort med alla fyra... men som ni ser så är det lättare sagt än gjort!
Här sitter små kusinerna under trappan på Skansen, Kungsbacka församlingshem, där festen höll till.
När vi kom hem från festen var Jonna gnällig och senare på natten kom febern, så nu när Elsa äntligen är "frisk" avlöser Jonna henne och kommer vara hemma från dagis imorgon.
//Mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar